Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2013 15:38

Кривошапко не співатиме попсу, бо йому на все вистачає грошей

Кривошапко не співатиме попсу, бо йому на все вистачає грошей
Олександр Кривошапко Фото: plitkar.com.ua

Олександр Кривошапко не номінувався цьогоріч на премію "Юна", бо торік нічого в музичному плані не зробив. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Я був зайнятий медійною робою на телебаченні. А це також займає чимало часу. Мені дуже цікаво в них брати участь. Хоча це неправильно я зробив, що пішов із написання пісень і хітів до іншого напрямку. Але цього року реабілітуюсь. Працюю зараз із великою кількістю композиторів, в тому числі із Русланом Квінтою. Тому скоро всі про мене почують", - запевняє Кривошапко.

Саша каже, що із оперного співу йти не буде.

"Насправді я оперний співак, але в нас в країні є питання формату. Тому намагаюсь себе підлаштовувати. Але безперечно повністю іти в попсу я не збираюсь. Треба зберігати в собі якусь родзинку. В мене є хороша класична школа, стільки педагогів вклали в мене свою роботу, що руйнувати тепер все це через комерцію не хочу. В мене все добре із грошима і роботою і можу дозволити собі співати те, що захочу. Хоча просять ламатися, почати співати попсу. Але продюсери думають про гроші, а я про мистецтво. Не хочу, щоб це було тупим тицьканням, яке живе три місяці по телевізору. Я хочу співати те, що буде чіпляти. Бо для чого тоді артист?", - дивується Кривошапко.

Гроші, за словами співака, його не цікавлять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Кривошапко заспівав українською

"Слава Богу мені вистачає тої кількості людей поціновувачів моєї творчості. Я даю багато сольних концертів по Україні. Ось цей місяць в мене розписаний", - зауважив Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко не співатиме попсу, бо йому на все вистачає грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути