понеділок, 04 лютого 2013 09:36

Крістіна Річі збирається заміж

Крістіна Річі збирається заміж
Актриса заручилась ще восени Фото: ntv.ru

Актриса Крістіна Річчі проведе День святого Валентина в найромантичнішій обстановці. Минулої п'ятниці зірка повідомила про заручини зі своїм бойфрендом Джеймсом Хердегеном.

Власне, Крістіна заручилась ще восени, але вирішила повідомити публіку лише днями. "Ну так, ми заручені. Це трапилося кілька місяців тому", - цитує актрису Us Weekly. Дійсно, в жовтні минулого року Річчі блищала на одному із заходів з прикрасою, дуже схожою на каблучку, яку дарують на честь заручин. Але тоді вона категорично відмовилася коментувати чутки.

Нарешті тепер дівчина зважилася зробити заяву. Але в розмові з журналістами на всяк випадок уточнила, що, будучи зарученою, не збирається сильно розслаблятися на День усіх закоханих. "Чесно кажучи, я спробувала подумати, що було раніше, і так і не змогла згадати справді яскравий День святого Валентина. Просто зазвичай я не звертаю на це особливої уваги і не роблю проблему. Але, звичайно, мені подобається отримувати квіти".

Це буде перший шлюб для Річчі, яка три роки тому оголошувала про заручини з актором Оуеном Бенджаміном. Але в 2009 році пара розлучилася після досить великої сварки. Втім, молодим людям все ж вдалося зберегти дружні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Річчі розповіла про Роберта Паттінсона і про боязнь сцени

З Хердегеном, який працює спеціалістом з технічної частини кінозйомок, 32-річна Крістіна познайомилася в кінці 2011 року під час зйомок серіалу "Пен Американ". За даними таблоїдів, молоді люди зустрічаються майже рік. Принаймні на публіці закоханих стали помічати в лютому 2012-го.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Річі збирається заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути