Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2012 14:28

Крістіна Орбакайте більше не хоче дітей

Крістіна Орбакайте більше не хоче дітей
У Криму співачка з чоловіком збираються позасмагати і покупатися Фото: glomu.ru

Крістіна Орбакайте прилетіла до Криму вчора близько опівночі. Співачку у віп-терміналі сімферопольського аеропорту зустрічали кримські урядовці і митники з квітами. Орбакайте одразу зателефонувала мамі Аллі Пугачовій. Співачка відзвітувала, що долетіла добре, оскільки мати сильно хвилювалася через нельотну погоду, повідомляє ТСН.

На Крим мюзік фест Орбакайте прилетіла із чоловіком та бізнесменом Михайлом Земцовим. Пояснила, що в їхній родині така традиція, щоб одній на важливі гастролі не їздити.

"У нашій сім'ї це традиція - подорожувати з чоловіками, якщо це можливо", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

В Ялті подружжя планує засмагати і купатися. Дізнавшись від журналістів, що і Пугачова по приїзді в Крим обіцяла зайти в море, Орбакайте дивується. Зазвичай ані їй, ані, навіть, Галкіну вмовити примадонну скупатися не вдається.

"Дуже дивно від неї це чути. Бо в море, а тим більше в океан, ми її заманити не можемо вже багато років. Тож, якщо Криму це вдасться, це буде велика перемога", - зазначила співачка.

Між тим свою 4-місячну доньку Клавдію Орбакайте до Криму не взяла, а залишила на підмосковній дачі.

"Добре, що не привезла. Де сонце? Теж погода не радує. У Москві така ж дощова, але принаймні там спокійніше. Тож не хочу піддавати зайвому стресу, увазі, перельотам. Нам ще належить політати по життю", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте залишає свою маленьку доньку на Аллу Пугачову

Сама Крістіна після пологів не погладшала ані на кілограм. Каже, що нічого для цього не робила. Просто перейняла від батька хороші гени.

"Пощастило ще втретє. Те, що два рази мені це не становило жодних проблем, і зрозуміло, що ризикувала звісно. Вочевидь, моєму організму подобаються такі зміни", - зазначила співачка.

Але на третій дитині Орбакайте збирається зупинитися. Каже, що народжувати більше не буде. Мрія здійснилася, коли в родині з'явилася довгоочікувана донечка.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте більше не хоче дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути