четвер, 09 серпня 2012 17:19

Крістен Стюарт після зради Роберту Паттінсону соромиться виходити в люди

Крістен Стюарт після зради Роберту Паттінсону соромиться виходити в люди
Актриса відмовилася від прем'єри Фото: twilight-saga.ru

Після того як Крістен Стюарт зрадила Роберту Паттінсону, а Роб не зміг їй цього пробачити, життя актриси почало перетворюватися на кошмар. У новому фільмі її замінять на Ембер Херд, а на світських раутах і прем'єрах Крістен зовсім не з'являється - їй соромно.

Після того, як зірка вампірської саги Крістен Стюарт принесла публічні вибачення своєму партнеру по фільму і в житті Роберту Паттінсону за те, що зрадила його з одруженим режисером Рупертом Сандерсом, її життя пішло по похилій. Роберт не може пробачити зрадницю. Більш того, 26-річний актор зібрав речі і виселився з будинку в Лос-Анджелесі, де вони жили разом з Крістен, і відправився зализувати рани в маєток к Різ Візерспун. Кар'єра Стюарт, як і особисте життя, теж залишає бажати кращого.

Так, Стюарт вже втратила роль в новому фільмі Cali, де її замінила Ембер Херд. Та й на прем'єру вже знятого фільму On The Road актриса не прийде. 22-річна Крістен зізнається, що їй зараз дуже соромно з'являтися на людях, адже вона відчуває себе винуватою в їхньому розриві з Паттінсоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон після розриву з Крістен Стюарт безслідно зник

Зазначимо, що Руперту Сандерсу - режисерові картини "Білосніжка і Мисливець" - виявилося набагато простіше повернути любов, ніж Крістен Стюарт. Нещодавно його сфотографували в Лос-Анджелесі з обручкою на безіменному пальці. Наближені до родини Сандерса, стверджують, що його дружина Ліберті пробачила чоловіка за зраду.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт після зради Роберту Паттінсону соромиться виходити в люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути