Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2024 11:33

Козловський відповів на чутки про те, що не воює
3

Фото: Скріншот

Український співак Віталій Козловський прокоментував чутки, що вже не на фронті.

У своєму Instagram артист виклав відео, на якому показався у військовій формі й наголосив, що досі несе службу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловського помітили в компанії двох жінок і не у військовій формі

"Привіт, дорогі друзі. Приємно вийти, точніше з'явитися перед вами, бо дірект завалений повідомленнями: "Чи з вами все добре?", тобто зі мною. Зі мною все добре, на службі, як на службі. Мені би хотілося вийти до вас з гарною новиною, як мінімум такою якоюсь творчою, що, наприклад, виходить нова пісня або відео. Але на все свій час", - зазначив Козловський.

Раніше продюсер Ігор Кондратюк стверджував, що його експідопічний Козловський більше не служить в лавах ЗСУ. Він зазначив, що перестав отримувати виплати, які відраховувалися із військової зарплати артиста.

"Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: у нього немає офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплатню, перебуваючи в ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ніхто. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув", - казав Кондратюк.

Зараз ви читаєте новину «Козловський відповів на чутки про те, що не воює». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути