Ексклюзиви
понеділок, 23 вересня 2024 11:59

Колишня Кличка після скандального інтерв'ю відповіла, чи зловживає наркотиками
3

Гайден Панеттьєрі
Фото: instagram.com/people
Гайден Панеттьєрі
Гайден Панеттьєрі

Екснаречена боксера Володимира Кличка - американська акторка Гайден Панеттьєрі - прокоментувала останнє інтерв'ю, де її запідозрили у редициві.

У своєму Instagram зірка зазначила, що того дня погано себе почувала.

"Я не спала два дні до знімань через одну з моїх собак, яка одужувала після невідкладної хірургічної процедури. Це були восьмигодинні знімання, а потім інтерв'ю на камеру, яке мало тривати годину. Інтерв'ю почалося добре, і для відома, його початок не увійшов у версію People Magazine. Я була виснажена. Мій представник припинив інтерв'ю раніше, коли стало очевидно, що я зникаю, особливо, коли тема стала тяжкою", - висловилась жінка.

Додала, що намагалася домовитися із журналістами про перезапис розмови.

"Ми запитали інтерв'юерку, чи можемо ми попрацювати ще один день або зробимо наступне інтерв'ю в Zoom. Вона запевнила нас, що це не потрібно, і що відчула, що це було емоційне та душевне інтерв'ю. Нам також сказали, що його відредагують і що це буде прекрасна робота. Журнал не отримує схвалення на зображення або відеоінтерв'ю перед їх запуском. Ми бачимо інтерв'ю, коли воно виходить у прямому ефірі", - пояснила акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес, Джулія Робертс і ще низка зірок визначились, кого підтримають на виборах у США

Гайден також звернулася до прихильників.

"Горе впливає на всіх по-різному. Незалежно від того, чи я на ліках, чи ні, це не стосується нікого і це між мною і моїм лікарем. Я даю інтерв'ю для просування свого нового фільму, бо пишаюся цим. Реальна проблема тут - токсичність соціальних мереж та цикл новин, який керується кліком приманкою", - підсумувала знаменитість.

Володимир Кличко і Гайден Панеттьєрі почали зустрічатися у 2010-му. Після двох років спільного життя пара повідомила про розрив, залишившись друзями. Але наприкінці березня 2013 папараці вдалось зняти "гарячий" поцілунок Гайден і Володимира під час перебування на баскетбольному матчі в Маямі. Невдовзі пара повідомила про заручини.

2014 року у Гайден та Кличка народилась донька Кая Євдокія. Влітку 2018 Панеттьєрі помітили на побаченні з таємничим незнайомцем. Наступного ранку офіційний представник Володимира та Гайден повідомив, що після дев'яти років стосунків пара вирішила розлучитися.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Кличка після скандального інтерв'ю відповіла, чи зловживає наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути