Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2021 12:40

Колишня Dzidzio заявила, що "одна артистка" піарилася на їхньому розлученні
5

Виконавиця Slavia, справжнє ім'я Ярослава Хома, відверто розповіла, що на їхньому з музикантом Dzidzio розлученні "багато піарилися". Вона зізналася, що раніше брала близько до серця те, що писали хейтери після розлучення. Та з часом перестала реагувати на гнів користувачів мережі.

Колишня дружина співака зауважила, що дехто зумів попіаритися на їхньому розлученні. Зірка натякнула в інтерв'ю виданню "КП" в Україні" на виконавицю та куму ексчоловіка Ольгу Цибульську.

"Якось одна артистка сказала в "Світському житті", ніби я або мої люди почали її хейтити. Але вона не усвідомила те, що зробила це сама. Це її дії спричинили обурення людей. Але завжди легше перекинути провину на когось, ніж покопатися в собі. І зробила вона все хитро. Звинуватила ніби мене, але ім'я моє не назвала, сказала лише: "Здогадайтеся". І всі подумали на мене. Багато видань написали, що це начебто я або мої подруги писали їй негативні коментарі. Мене це все вже дістало", - поділилася вона.

Виконавиця Slavia, справжнє ім'я якої Ярослава Хома, відверто розповіла, що на їхньому з музикантом Dzidzio розлученні "дуже багато піарились"
Фото: instagram.com/slavia_official
Зірка натякнула на виконавицю та куму ексчоловіка Ольгу Цибульську
Зірка натякнула на виконавицю та куму ексчоловіка Ольгу Цибульську
Виконавиця розповіла, що Dzidzio навіть не хотів відповідати на дзвінки Цибульської довгий час
Виконавиця розповіла, що Dzidzio навіть не хотів відповідати на дзвінки Цибульської довгий час

За словами співачки, у якійсь програмі повідомляли, що Slavia отруїла її.

"Люди дійсно можуть у таке вірити? Що я одна можу спровокувати обурення? Ну це ж неправда! Це не мої методи. Все, що я зробила, - звела її зі своїм чоловіком. Дала телефон", - зауважила жінка.

Виконавиця додала, що Dzidzio навіть не хотів відповідати на дзвінки Цибульської тривалий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саша Пустовіт після скандального розлучення зізналася, що збільшила груди

"Але я просила поговорити. Можливо, у неї гарна пропозиція, хороша пісня. У мене немає ревнощів у творчому плані. Або коли вона говорить, що вони друзі. Їй хотілося, щоб усі думали, ніби вони коханці. А між ними нічого немає й бути не може. І це їй вилізло боком: люди почали її хейтити за її ж поведінку", - зауважила Slavia.

У квітні Dzidzio, справжнє ім'я Михайло Хома, оголосив про розлучення із дружиною Ярославою. Пара разом була 20 років, сім з яких - у шлюбі. Артист зізнався, що подружжя готується до офіційного розриву стосунків.

Згодом Цибульська прокоментувала розлучення кума Dzidzio із дружиною. Вона зізналася, що їй незрозуміло, як вона змушувала ревнувати його дружину - як жінка чи артистка.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Dzidzio заявила, що "одна артистка" піарилася на їхньому розлученні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути