Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 16:44

Колишня дружина не змогла відсудити у хворого Дугласа половину гонорару

Колишня дружина не змогла відсудити у хворого Дугласа половину гонорару

Cуд Нью-Йорка відмовив в задоволенні позову колишньої дружини актора Майкла Дугласа, котра звернулася за стягненням своєї частки від його гонорарів за сиквел фільму "Уолл-стріт: Гроші ніколи не сплять", - повідомив телеканал NY1.

Фільм вийшов на великий екран в США у вересні 2010 року і вже зібрав в кінотеатрах близько 130 мільйонів доларів. Екс-дружина претендує на половину суми, заробленої Дугласом за головну роль Гордона Гекко. За роль Гекко в першому фільмі "Уолл-стріт" (1987) Дуглас отримав "Оскара".

Суддя мотивував рішення тим, що позов про матеріальну компенсацію потрібно було подати не в Нью-Йорку, а в Каліфорнії, де Майкл і Діана Дуглас розлучилися в 2000 році після 23 років подружнього життя. Після цього актор і продюсер уклав шлюб з актрисою Кетрін Зетою-Джонс. Від першого шлюбу у нього син, в другому шлюбі у актора двоє дітей.

У серпні 2010 року стало відомо, що 66-річному Дугласу поставлений діагноз рак горла четвертого ступеня і йому належить пройти курс радіо- і хіміотерапії.

Першою роллю, яка принесла Дугласу популярність, був інспектор Майк Стоун в телесеріалі "Вулиці Сан-Франциско" (1972-76). В цей час він переконав батька, відомого американського актора Кірка Дугласа, переуступити йому права на екранізацію роману "Пролітаючи над гніздом зозулі". Дуглас-молодший виступив продюсером цього проекту (1975), який став одним з культових фільмів десятиліття і виграв "Оскар" як кращий фільм року.

У другій половині 1980-х Дуглас зіграв, на думку багатьох критиків, три свої найвидатніші ролі: у фільмах "Фатальний потяг" (1987) разом зі своєю однокласницею Гленн Клоуз, у Олівера Стоуна в культовому фільмі "Уолл-стріт" і у свого друга Денні де Віто в стрічці "Війна Роузов" (1989). Він входив в списки найбільш високооплачуваних і затребуваних акторів Голлівуду.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина не змогла відсудити у хворого Дугласа половину гонорару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути