неділя, 14 липня 2019 01:35

Кого із знаменитостей підозрюють в нетрадиційній орієнтації
11

У більшості з цих артистів є подруги, а то й дружини, а от слава з блакитним відливом все ніяк не змивається.

Голлівудський актор Метт Деймон якось заявив, що, на його думку, актори, геї вони чи ні, повинні приховувати свою сексуальну орієнтацію, щоб зберегти різницю між актором і характером у фільмі. Актор запевняє, що нічого не має проти геїв, але хоче, щоб глядачі не ототожнювали зіграного персонажа з реальним актором.

Також актор розвіяв чутки про те, що його друг Бен Аффлек може бути геєм. "Коли я і Бен вперше разом вийшли на сцену (після виходу в прокат фільму "Розумник Вілл Хантінг" в 1997 році), поповзли плітки про нас як про пару, тому що два хлопця написали сценарій разом. Нас намагалися поставити в незрозуміле становище, і для нас це було принизливо", – зазначив Метт Деймон.

Сам актор одружений на аргентинській бартендерці Лусіані Барросо. Пара має чотирьох дітей, один з яких – від першого шлюбу дружини.

Бенедикт Камбербетч. Ще три роки тому актора з нестандартним прізвищем не на жарт підозрювали в нестандартній орієнтації. Причина була банальною – замість гучної вечірки він волів провести вечір з пивом в компанії акторів Майкла Фассбендера і Джеймса Макевоя. За Мартіна Фрімена після «Шерлока» Бене теж дісталося: мовляв, відносини детектива і доктора Ватсона в житті теж мають під собою підгрунтя. Підливала масла у вогонь і мати артиста – актриса Ванда Вентхам, яка всіляко намагалася знайти дружину синові. А коли Бен зіграв у картині «Гра на імітацію»: очевидно, що хлопець, номінований на «Оскар» і «Золотий глобус» за роль гея, таким і є. Але в 2015 році Камбербетч одружився на актрисі Софі Хантер. Тепер у них є два сина.
жеймс Франко. Актор і кінорежисер каже, що гетеросексуальний, але був би не проти народитися геєм. Це ж так класно: можна зробити камінг-аут і отримати повагу колег. Тим більше, гомосексуальність, на його думку, це не просто вибір партнера, але й певна поведінка. Франко натякає, що знає купу знаменитостей, які приховують свою справжню орієнтацію, журналісти підозрюють його самого в скритності. По-перше, він постійно знімається в ролі гомосексуалістів у фільмах свого і чужого виробництва («Харві Мілк», «Мене звуть Майкл», «Інтер'єр: садомазо-гей-бар») і по-справжньому цілується в них з хлопцями. По-друге, він видав збірку віршів, в якому представлені діалоги між Франко-геєм і Франко-гетеросексуалом.
Леонардо Ді Капріо. Після низки довгих романів з Жизель Бундхен і Бар Рафаелі жінки Лео почали змінюватися із завидною регулярністю. Блейк Лайвлі, Ерін Хізертон, Тоні Гаррн і ще низка дівчат, яких вже і не пригадати, стали вагомим приводом для звинувачення Ді Капріо в нетрадиційній орієнтації. Лео був шокований і прокоментував ці чутки, що він взагалі-то не гей. «Те, що я іноді буваю на вечірках з друзями чоловічої статі, зовсім не означає, що я гей або думаю про те, щоб ним стати», – виправдовувався Леонардо. Загалом, до часу зйомок у картині «Дж. Едгар» артиста вже відверто вважали гравцем іншої команди. І отримавши роль директора ФБР, якого підозрювали в інтимному зв'язку зі своїм другом, Ді Капріо ще більше загруз у чутках.
Кевін Спейсі. Ряд підозр у гомосексуальній орієнтації тягнеться за Спейсі з кінця 90-х. Приводів для цього було достатньо: і занадто інтимні обійми з чоловіками, і участь в гей-зустрічах у лондонському парку, і звинувачення в сексуальних домаганнях. Викривачем знаменитості виступає телеведучий Енді Коен, який є відкритим геєм. У своїй книзі він радить Кевіну нарешті зробити камінг-аут. Два роки тому Спейсі таки зізнався, що протягом усього життя у нього були стосунки з чоловіками і жінками. І що на сьогоднішній день він обрав для себе шлях гомосексуаліста.
Джон Траволта. Актор був традиційним сім'янином до 2010 року. Потім на його адресу почало сипатися безліч скарг від чоловіків, яких він нібито намагався схилити до сексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаменитості, які не приховують своєї орієнтації

Зараз ви читаєте новину «Кого із знаменитостей підозрюють в нетрадиційній орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути