Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2010 16:43

Кобзона виписали з лікарні (ВІДЕО)

Глава медичного центру Абай Байгенжін, повідомив, що заслужений артист Росії Йосип Кобзон нещодавно виписаний і вже виїхав з клініки.

Незважаючи на серйозність ситуації, Йосип Кобзон не побажав затримуватися у клініці. Вже о п'ятій вечора за московським часом у палаті його не було.

Лікарі встановили, що артисту стало кепсько через порушення серцевого ритму.

"У Йосипа Давидовича сталася блокада одного з судин, - поділився з московськими колегами Болат Купену, завідувач відділенням, до якого помістили Кобзона, - сам напад спровокував сильний розлад шлунково-кишкового тракту.

Іншими словами, артист сильно отруївся. Як розповів медикам сам Кобзон, перше нездужання він відчув три дні тому в Угорщині, де був у відрядженні.

Після повернення біль тільки посилилися. Незважаючи на це, співак вирішив летіти в Астану, де його чекали. Цей його "героїзм", за словами лікарів, і "добив" артиста.

Нині лікарі встановлюють причини отруєння і роблять усі необхідні дослідження.

Нагадаємо, що під час виступу на форумі духовної культури в Астані Кобзон відчув себе погано.Артист виступав з доповіддю від імені організаторів форуму, а коли став почуватися зле, його мова почала перериватися. Він підійшов до президії і, втративши свідомість, впав на сцені. До прибуття лікарів йому спробували надати першу допомогу, роблячи штучне дихання.

Через приблизно п'ять хвилин лікарю вдалося повернути Кобзону свідомість. Він вийшов до мікрофону, спробував завершити доповідь, але знову відчув себе погано.

Нагадаємо, в липні 2009 року Кобзону зробили операцію в Російському онкологічному науковому центрі імені Блохіна, а 2004 року у артиста виявили онкологічне захворювання, після чого йому зробили першу операцію.

Интерфакс-Казахстан, Life News, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кобзона виписали з лікарні (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути