Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 10:49

Клаудія Шиффер у новому Vogue стала мрією мазохіста
7

Фото: Фото: Vogue.de

У новій фотосесії для німецької Vogue Клаудія Шиффер позувала в образі класичної жінки-вамп. У такому вигляді модель фотографував Майлс Олдрідж.

На обкладинці журналу модель постає з чорною мереживною вуалькою на очах, а для основної фотосесії приміряла готичну сукні від Dolce & Gabbana, шифонове вбрання від Givenchy, шкіряні штани, оброблені мереживом, накидку від Zac Posen і туфлі на шпильці від Christian Louboutin.

Як зазначають модні видання, подібний образ Клаудії, над яким чимало попрацювала модний редактор Христиан Арп, абсолютно не схожий на Шиффер в звичайному житті. Але, з іншого боку, супермодель віддає перевагу саме таким туалетам для появи на світських заходах - чорні облягаючі сукні, шнурівка, мереживо.

У супровідній статті до фотосесії йдеться переважно про нову модну лінію, яку Клаудія створила в дуеті з відомим виробником кашеміру в Німеччині.

Спочатку знаменитість представила новинку в паризькому бутіку La Colett, потім у Берліні і нарешті в рамках Тижня високої моди у французькій столиці.

"Ідея колекції - шик, що не вимагає зусиль", - зазначила Шиффер на презентації в La Colett.

У недалекому майбутньому модель планує відкрити онлайн-магазин, за допомогою якого буде вестися продаж.

Зараз ви читаєте новину «Клаудія Шиффер у новому Vogue стала мрією мазохіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути