середа, 26 травня 2010 11:45

Клаудія Шиффер назвала новонароджену дочку "космічним" ім'ям

Клаудія Шиффер назвала новонароджену дочку "космічним" ім'ям

Клаудіа Шиффер тримала в таємниці ім'я своєї новонародженої дочки, котра з'явилася на світ 14 травня.

Його не розкривали доти, поки вся сім'я не побачила і не познайомилася з дівчинкою. Малятка назвали незвичайним ім'ям - Косіма Вайолет Вон Дрюммон.

Косіма - це італійське ім'я, що походить від грецького слова "космос" і означає "порядок" або "пристойність". Зараз мама і малятко знаходяться вдома і почуваються добре.

Супермодель Клаудіа Шиффер і кінорежисер Метью Вон одружилися в 2002 році. У 2003 році 30 січня Шиффер народила свого первістка - сина Каспара, потім вона народила дочку Клементину. Як тепер жартують, Косіма ще в утробі матері стала моделлю: її мама на останніх місяцях вагітності знялася для червневого номеру журналу Vogue.

У цю вагітність модель постаралася приділяти якомога більше часу сім'ї.

"Я звикла працювати щодня, без вихідних і відпочинку, але як тільки я зустріла свого чоловіка, я вирішила, що більше ніколи не працюватиму у вихідні! І коли з'явилися діти, то я почала працювати все менше. І зараз захоплена моделюванням, оскільки ця робота дозволяє мені бути зайнятою всього декілька годин на тиждень і лише тоді, коли захочу", - зізналася Шиффер.

Також модель повідомила, що в свої 39 років відчуває себе як ніколи упевненою і привабливою - і все завдяки чоловікові та дітям.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Клаудія Шиффер назвала новонароджену дочку "космічним" ім'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути