середа, 12 травня 2010 15:52

Восьмий місяць вагітності не перешкодив Клаудії Шифер роздягтися (ФОТО)

Німецька супермодель Клаудіа Шиффер, яка незабаром народить третю дитину, з'явилася голою на обкладинці німецького випуску журналу Vogue.

39-річна супермодель вперше оголосила про свій цікавий стан в січні, знаходячись на п'ятому місяці вагітності. Вона та її чоловік, 38-річний британський режисер Майкл Вон, поки не розкривають секрет, хто у них народиться - хлопчик або дівчинка. Разом вони вже виховують двох дітей - 6-річного Каспара і 5-річну Клементину.

За визнанням самої Клаудії, материнство кардинально змінило її життя.

"Я працювала щодня і подорожувала по всьому світу. Робота займала весь мій час, я ніколи не відпочивала. Коли я зустрілася з моїм чоловіком, мої життєві позиції змінилися. Я стала більше відпочивати і віддавати перевагу сім'ї, а не бізнесу. А коли у нас з'явилися діти, для мене кар'єра стала далеко позаду, а на перший план вийшли сім'я і діти", - зізналася Шиффер, яка вийшла заміж за Майкла в травні 2002 року.

Моду на зйомки в цікавому стані ввела Демі Мур. У 1991 році її поява на обкладинці журналу VanityFair з округленим животом викликала бурхливу реакцію громадськості. Її прикладу послідували Сінді Кроуфорд, Моніка Беллуччі, Гвінет Пелтроу, Брітні Спірс (будучи вагітною, вона двічі знялася для обкладинок журналів), Крістіна Агілера.

Мабуть, Клаудія Шиффер вирішила не відставати від зоряних колег. І услід за ними зняла з себе все, щоб похизуватись своїм животом.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Восьмий місяць вагітності не перешкодив Клаудії Шифер роздягтися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути