вівторок, 06 жовтня 2009 11:10

Клаудія Шиффер залишає подіум і їде в Афганістан (ФОТО)

 

Клаудія Шиффер активно бере участь в рекламних кампаніях і фотосесіях для глянцевих журналів. Тільки в цьому році вона кілька разів з"являлася на обкладинці різних видань журналу Vogue і уклала кілька вигідних контрактів. Дійсно, у свої 39 років знаменита супермодель Клаудія Шиффер виглядає приголомшливо. І вона готова продовжувати свою модельну кар"єру, ноги її більше не буде на подіумі.

Як заявила німецька красуня, зараз дефіле не для неї - вона вважає за краще спостерігати за модними показами з боку, а не брати участь у них.

До речі, ровесниця Клаудії Наомі Кемпбелл - одна з небагатьох супермоделей, яка за всю свою кар"єру досі не покинула подіум. Днями темношкіра дива взяла участь у показах на Тижні моди в Парижі.

"З подіумом закінчено," - оголосила Клаудія в одному з останніх інтерв"ю. "Так, я продовжую свою модельну кар"єру і насолоджуюся цим, але жодних дефіле! Тепер на модних показах я буду гостею. І чесно кажучи, мені це дуже подобається".

Мати двох дітей Клаудія Шиффер прославилася водночас із Сінді Кроуфорд, Кейт Мосс, Ліндою Евангелістою, Наомі Кемпбелл і Крісті Терлінгтон.

Досконала красуня з Німеччини володіє майном вартістю 38 млн фунтів.

Вона має нерухомість у Лондоні і Саффолку.

Тим часом Клаудія веде "дивне життя", повідомляє таблоїд, через її чоловіка кінопродюсера Метью Вона, 38 років, який поїхав до Афганістану і до якого вона збирається поїхати.

За матеріалом: The Sun

Зараз ви читаєте новину «Клаудія Шиффер залишає подіум і їде в Афганістан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути