середа, 30 листопада 2011 12:58

Кіркоров все таки зізнався, що дочку йому народила сурогатна мати

Кіркоров все таки зізнався, що дочку йому народила сурогатна мати

Новина про те, що популярний співак Філіп Кіркоров став батьком, миттю облетіла весь інтернет. Однак сам виконавець чомусь всіляко утримувався відповідати на численні питання, мотивуючи це тим, що досі не може оговтатись від щастя. Але нарешті Філіп вирішив прокоментувати радісну подію.

Слідом за новиною про народження дочки в пресі з'явилася інформація, що співак Кіркоров скористався послугами сурогатного материнства. Однак сам співак всіляко заперечував ці чутки, заявляючи, що сам в стані зачати дитину самим звичайним способом, а матір'ю дівчинки є його давня подруга, яка живе в Америці.

Але нещодавно Філіп все ж зізнався, що дочка у нього народилася від сурогатної матері.

"Так. Я це сьогодні не приховую. І на моєму прикладі я хочу показати всім, що самотні люди, які хочуть мати дітей, можуть вирішити свою проблему. Звичайно, я розумію, що серед моїх шанувальниць була маса охочих народити мені дитину. Але де гарантії, що завтра цій дівчині не спаде на думку забрати у мене дитину?" - заявив щасливий батько.

Кіркоров повідомив, що по-справжньому щасливий лише тепер, коли в його житті з'явилася дочка. Рішення про те, що зі своєю самотністю треба кінчати, Філіп прийняв в один із чергових святкувань Нового року, коли відзначав його один з вірною хатньою робітницею Люсею. Виконавець приховував від усіх свої плани. Про те, що у нього скоро з'явиться дитина, Філіп не повідомив навіть батькові Бедросу Кіркорову. Зараз новоспечений батько мріє тільки про те, щоб узяти своє дитя на руки.

"Я зараз роблю все, щоб безпечно перевезти дівчинку з Америки до Москви, щоб вона стала росіянкою. Я хочу пройти весь цей шлях становлення її організму, її коліків ... Я прочитав купу літератури про це! Ім'я в цього ангела буде дуже красиве. .. Другого такого імені не буде в світі", - повідомив Філіп.

За деякою інформацією, співак обрав для доньки подвійне ім'я Алла-Вікторія. Вікторією звали мати співака, а Алла - на честь Алли Пугачової.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров все таки зізнався, що дочку йому народила сурогатна мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути