Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2015 15:39

Кіркоров буде пишатися, якщо Україна його занесе у чорний список діячів культури

Автор: joyreactor.cc
 

Співак Філіп Кіркоров заявив, що якщо його внесуть в український чорний список артистів за концерт у дитячому таборі "Артек", то він цим буде пишатися.

Про це Кіркоров розповів в інтерв'ю виданню SUPER.

"Я дуже сподіваюся, що на цій землі - і в Росії, і в Україні, будуть мир, спокій, лад, гармонія - це найголовніше. Я зрозумів це зовсім недавно, коли у мене народилися діти. Після їх народження я переглянув кардинально все життя. Мені дуже соромно за ряд своїх вчинків у житті, які я здійснював по молодості, по недосвідченості. Напевно щось ще буде відбуватися в моєму житті, про що я потім буду шкодувати", - розповів Кіркоров.

Однак російський співак заявив, що не шкодуватиме через те, що виступив у таборі "Артек", який знаходиться в Криму.

"Але про те, що я сьогодні тут, я точно жаліти не буду. Три дні поспіль тут, у таборі" Артек ", ми з Ігорем Крутим спостерігали, як радіють діти, які приїхали на конкурс. Їхні батьки щасливі. І якщо мене внесуть до якогось списку за те, що я брав участь у дитячому святі, три дні провів у Криму і дарував людям радість, що ж, цим я буду тільки пишатися ", - розповів артист.

Нагадаємо, російський співак Філіп Кіркоров опублікував фото української співачки Ірини Білик, яка відвідала Крим, де проходить пісенний конкурс "Дитяча Нова Хвиля" в Міжнародному дитячому центрі "Артек".

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров буде пишатися, якщо Україна його занесе у чорний список діячів культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути