вівторок, 11 вересня 2012 17:26

Кіра Найтлі піде з кіно заради сімейного життя

Кіра Найтлі піде з кіно заради сімейного життя
Одруження голлівудської зірки і музиканта, за чутками, має відбутися у Франції Фото: gandex.ru

Популярна британська актриса, зірка фільмів "Пірати Карибського моря" Кіра Найтлі готується залишити кінематограф заради сім'ї. Зараз світські хронікери активно обговорюють одруження голлівудської зірки і музиканта Джеймса Райтона, яке, за чутками, має відбутися у Франції.

Незважаючи на те що поки навіть офіційно не оголошена дата весілля Кіри Найтлі та її обранця, музиканта інді-рок-групи Klaxons Джеймса Райтона, повідомляється, що голлівудська актриса вже зважилася піти на радикальний крок і готова заради сім'ї залишити кінематограф.

Між тим закордонні журналісти повідомляють, що одруження Найтлі і Райтона має відбутися, імовірно, у Франції. Після цієї радісної події Кіра піде з кіно, щоб бути зразковою дружиною і матір'ю. На її думку, подружнє життя і кар'єра не дуже сумісні. Проте варто відзначити, що голлівудська актриса планує залишити кіно не назавжди, а лише на час.

Нагадаємо, в кінці травня представниця Кіри Найтлі повідомила радісну звістку: "Я можу підтвердити, що Кіра заручилася з Джеймсом Райтоном". Зі своїм коханим зірка "Гордості та упередження" познайомилася в гостях у подруги Алекси Чанг. В оточенні актриси розповідають, що думка - час під вінець - прийшла Кірі ще рік тому, коли вона побувала на весіллі старшого брата Калеба. Тоді ж вона познайомила і своїх батьків з новим коханим.

Зі своїм коханим, Джеймсом Райтоном, Кіра Найтлі зустрічається трохи менше року. Пара намагається не афішувати своїх стосунків. Вони не виходять разом у світ, а їхні спільні фотографії можуть робити тільки папараці. Про майбутнє весілля ані Найтлі, ані Райтон навіть не заговорюють зі світськими хронікерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Найтлі готується вийти заміж за музиканта

Відзначимо, що Кіра Найтлі досить швидко і легко пережила розставання з попереднім бойфрендом і актором Рупертом Френдом, з яким зустрічалася п'ять років, а познайомилася під час зйомок фільму "Гордість і упередження".

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі піде з кіно заради сімейного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути