четвер, 17 листопада 2011 11:36

Кіра Найтлі рада, що не знаменита як Бред Пітт

Кіра Найтлі рада, що не знаменита як Бред Пітт

Зірка "Піратів Карибського моря" Кіра Найтлі відрізняється замкнутим, відлюдькуватим характером. Тому їй було неймовірно складно справлятися зі славою, яка обрушилася на неї завдяки найуспішнішій кінофраншизі всіх часів і народів. Проте в четвертому фільмі про піратів Кіра зніматися не стала - і тепер вона більше не є об'єктом пильної уваги папараці.

"На щастя, я ніколи не була знаменита як Бред Пітт, - щиро говорить актриса. - Але мені теж довелося нелегко. Всі найпростіші речі раптом стали неймовірно складними. Близько мого будинку постійно товклися людей 20, тому мені було важко навіть сходити за продуктами. Я просто не наважувалася вийти! - розповіла вона в інтерв'ю The Daily Mirror. - Зараз я знімаюся в інших фільмах, і принаймні можу спокійно пройтись вестибюлем готелю".

Нагадаємо, що нещодавно Кіра знялася в драмі Девіда Кроненберга "Небезпечний метод". Цей фільм розповідає про стосунки Зигмунда Фрейда (Вігго Мортенсен), Карла Юнга (Майкл Фассбендер) та їхньої спільної пацієнтки - прекрасною і божевільної Сабіни Шпільрейн, яку і зіграла Найтлі.

У картині є кілька дуже відвертих і психологічно важких сцен за участю Найтлі і Фассбендера. За визнанням актриси, і вона, і її партнер дуже нервували, тому їм довелося знімати "затиски" за допомогою алкоголю: "Ці сцени ... досить неприємні. Нам довелося випити по парі ковтків горілки перед зйомками і по келиху шампанського після".

Наступний проект Найтлі - чергова голлівудська екранізація багатостраждальної "Анни Кареніної", де також знімуться Джуд Лоу і Аарон Джонсон.

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі рада, що не знаменита як Бред Пітт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути