понеділок, 28 травня 2012 09:59

Кіра Найтлі готується вийти заміж за музиканта

Кіра Найтлі готується вийти заміж за музиканта
Актриса заручилась Фото: lenta.ru

Відома голлівудська актриса, зірка фільмів "Пірати Карибського моря" і "Гордість і упередження" Кіра Найтлі заручилася зі своїм коханим, музикантом інді-рок-групи Klaxons Джеймсом Райтон.

Взагалі, 27-річна Кіра Найтлі вкрай мало говорить про подробиці свого особистого життя. Однак цього разу, мабуть, актриса настільки щаслива, що вирішила зробити офіційну заяву. Щоправда, через свого прес-секретаря Сару Кін. Саме представниця Найтлі повідомила радісну звістку.

"Я можу підтвердити, що Кіра заручилася з Джеймсом Райтоном", - заявила Сара Кін. Однак поки невідомі ані дата, ані місце майбутнього одруження.

Зі своїм коханим Джеймсом Райтоном Кіра Найтлі зустрілася в гостях у подруги, модельєра Алекси Чанг. В оточенні актриси розповідають, що думка - пора під вінець - прийшла Кірі ще рік тому, коли вона побувала на весіллі старшого брата Калеба. Тоді ж вона познайомила і своїх батьків з новим коханим.

Але відразу йти під вінець Кіра не зважилася. Хоча досить швидко і легко пережила розставання з попереднім бойфрендом і актором Рупертом Френдом, з яким зустрічалася п'ять років, а познайомилася під час зйомок фільму "Гордість і упередження".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кіра Найтлі прикрасила своїми стрункими ногами сторінки GQ

Зі своїм нинішнім коханим, Джеймсом Райтоном, Кіра Найтлі зустрічається трохи менше року. Пара намагається не афішувати свої стосунки. Вони не виходять разом у світ, а їхні спільні фотографії можуть робити тільки папараці, які зазвичай вистежують зірок у найбільш непередбачених місцях. Про майбутнє весілля ані Найтлі, ані Райтон навіть не заговорюють зі світськими хронікерами. Однак вже те, що офіційний представник голлівудської актриси повідомив новину про заручини, вселяє в газетярів сподівання, що таким же способом вони дізнаються і дату майбутньої урочистої церемонії.

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі готується вийти заміж за музиканта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути