четвер, 15 серпня 2013 14:42

Кім Кардаш'ян не з'явиться на публіці, доки не схудне до 52 кілограмів

Кім Кардаш'ян завжди була схильною до зайвої ваги. Після вагітності ця проблема стала особливо для неї актуальною.

Як кажуть друзі зіркової пари, саме питання ваги зараз більш за все займають думки коханої Каньє Веста. Говорять, що Кім , яка зараз живе у батьківському будинку у Hidden Hills, у штаті Каліфорнія, навіть через це не планує з'являтися на публіці найближчим часом.

Зірка приховує свою одержимість цією проблемою, адже вона навіть не з'явилась на Дні народженні своєї 16 річної сестри Кейлі Дженері, десятого серпня. Кім запевнила, що не може знайти няню для доньки і просто не має з ким її залишити.

Близькі Кім говорять, що вона хоче виглядати ідеально, коли вперше з'явитися на публіці. Її мета схуднути до 52 кілограмів, адже після народження дитини, сідниці виглядають неідеально. Кім вже скинула майже 14 кілограмів, але попереду найскладніше, адже вага вже стабілізувалася.

Каньє Вест всіляко підтримує Кім і не переймається її зовнішнім виглядом. Кардаш'ян говорить друзям, що ненавидить свою зайву вагу і не з'явиться на публіці доки не поверне свою стрункість. За підрахунками Кім, вона ще місяць залишатиметься вдома.

Каньє Вест хоче весілля більше ніж Кім Кардаш'ян

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашьян не зароблятиме на новонародженій дочці

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян не з'явиться на публіці, доки не схудне до 52 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути