вівторок, 23 листопада 2021 14:08

Кевін Спейсі має виплатити $31 млн творцям "Карткового будинку"

Американський актор театру й кіно 62-річний Кевін Спейсі повинен заплатити $31 млн студії MRC, яка зняла "Картковий будинок". Він має віддати таку суму через порушення контракту.

Автор: Reuters
  Американського актора Кевіна Спейсі зобов'язали заплатити студії, що зняла "Картковий будинок"
Американського актора Кевіна Спейсі зобов'язали заплатити студії, що зняла "Картковий будинок"

Рішення про те, що актора зобов'язали платити відшкодування, ухвалили ще торік. Днями юристи студії подали до суду клопотання про чергове підтвердження цього рішення, повідомляє видання Rolling Stone.

Через те, що Спейсі обвинуватили у секс-домаганнях, студія відсторонира зірку від зйомок у серіалі та зазнала мільйонних збитків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поширював дитяче порно й ґвалтував неповнолітніх: репера визнали винним у торгівлі людьми

Позов проти актора подали ще 2019 року. У лютому 2020 року пройшло кілька закритих слухань. Рішення ухвалили на користь студії. Тож Спейсі та його продюсерським компаніям, M Profitt Productions та Trigger Street Productions, повідомили про обов'язкове відшкодування збитків, гонорарів юристів та судових витрат.

Кевін Спейсі — американський актор і режисер, володар двох премій "Оскар". Відомий за головною роллю в серіалі "Картковий будиночок" (House of Cards). 2017 року навколо Спейсі розгорівся скандал після того, як актор Ентоні Репп обвинуватив його у сексуальних домаганнях, які нібито мали місце майже 30 років тому.

Репп повідомив, що коли йому було 14 років, Спейсі запросив його до себе додому на вечірку і, випивши спиртного, хотів звабити. Але хлопцеві вдалося втекти.

Сам Спейсі зізнався у Twitter, що не пам'ятає цієї зустрічі, яка могла трапитись 30 років тому в стані сп'яніння. Він приніс вибачення за "неприйнятну нетверезу поведінку".

Спейсі також визнав, що у своєму житті мав статеві стосунки і з чоловіками, і з жінками, але зараз вирішив обрати для себе шлях гомосексуала.

Зараз ви читаєте новину «Кевін Спейсі має виплатити $31 млн творцям "Карткового будинку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути