вівторок, 28 вересня 2021 09:46

Поширював дитяче порно й ґвалтував неповнолітніх: репера визнали винним у торгівлі людьми

Поширював дитяче порно й ґвалтував неповнолітніх: репера визнали винним у торгівлі людьми
Репера Роберта Келлі визнали винним у продажі людей та поширенні дитячої порнографії. Фото: @rkelly

Американського співака 54-річного Роберта Келлі, відомішого як R. Kelly, визнали винним в організації схеми сексуального насильства над жінками й дітьми. Для цього він використовував зірковий статус.

Ця схема діяла 20 років, пише BBC.

Позов до суду проти Келлі подали 11 людей - дев'ять жінок і двоє чоловіків. Упродовж шести тижнів у залі суду вони описували сексуальне приниження і насильство, якому їх піддавав Келлі.

Присяжні визнали його винним за всіма звинуваченнями. Остаточний вирок співаку винесуть 4 травня 2022 року. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Співак продавав жінок і дітей задля сексуальної експлуатації. Він також виробляв дитячу порнографію та організовував викрадення людей.

Жертвами Келлі ставали фанати на концертах або співачки-початківці, яким він обіцяв допомогу в кар'єрі.

"Їм не дозволяли їсти чи користуватися ванною без дозволу Келлі. Він контролював, який одяг вони носять, змушував їх називати його "татом", - ідеться в матеріалі.

Присяжним показали відео за участі Келлі. Він займався сексом із жінками без їхньої згоди. Також в одному відеоролику були кадри, на яких жертва співака розмазувала на обличчі фекалії "за порушення його правил".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підписав закон про жорсткіше покарання за домашнє насильство

Один свідок, колишня стажерка радіостанції, розповіла, що Келлі запросив її поїхати до Чикаго, щоб узяти інтерв'ю в його студії 2003 року. Коли 21-річна дівчина приїхала, її закрили в кімнаті, з якої не випускали кілька днів, зрідка дозволяючи піти в душ. Дівчина зомліла після першого за кілька днів вживання їжі. Коли опритомніла, побачила, як Келлі поправляє штани. Він зґвалтував її, коли вона була без тями.

"Обвинувальний вирок назавжди затаврував R. Kelly як хижака, який використовував свою славу, щоб полювати на молодих, уразливих і безмовних заради сексуального задоволення", - прокоментувала виконувачка обов'язків прокурора США у Східному окрузі Нью-Йорка Жаклін Касуліс.

Американського співака R. Kelly, справжнє ім'я Роберт Сильвестр Келлі, заарештували 11 липня 2019-го за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії. Обвинувачення нараховує порушення закону за 13 пунктами. За кілька десятиліть співаку висунули 21 звинувачення в сексуальному насильстві. Деяким дівчатам на момент домагань було від 13 до 16 років. У червні 2019 року відбувалося слухання, у якому R. Kelly визнав провину.

Зараз ви читаєте новину «Поширював дитяче порно й ґвалтував неповнолітніх: репера визнали винним у торгівлі людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути