субота, 21 березня 2009 08:58

Кеті Холмс зробила нове обличчя за $ 43,5 тисяч (ФОТО)

Протягом декількох місяців актриса Кеті Холмс не показувалася на публіці. А якщо папараці і вдавалося відобразити на фото дружину Тома Круза, то, треба визнати, що знімки виходили не дуже вдалі. На них зірка виглядала виснаженою, утомленою та змарнілою. Говорять, що це догляд за дитиною так виснажує 30-річну актрису.

Але поява зірки на японській прем"єрі картини Круза "Валькірія" поклало край критиці на адресу Холмс.

Вочевидь, така краса обійшлася для місіс Круз недешево. Говорять, що на наведення марафету перед прем"єрою фільму актриса витратила шість годин і $43,5 тисяч.

Джерела повідомляють, що відразу ж після прильоту в аеропорт Токіо "Ріц-Карлтон", Холмс закрилася на декілька годин в своєму номері з командою експертів з краси.

У номері актриси влаштували справжній салон краси. За шість годин Холмс зробили нове обличчя. Їй наростили волосся ($2900), провели низку СПА-процедур ($10100), наклали макіяж ($1500) та відновили усмішку ($29000).

Все це повернуло минулу красу актриси, яку, з чуток, вона втратила через особливу саєнтологічну дієту. Нібито актриса п"є тільки трав"яні настоянки і таким чином готується до нової вагітності.

Кореспондент журналу InTouch America"s, який був на прем"єр фільму говорить, що Кеті виглядала приголомшливо. "На її обличчі не було жодної зморшки. Її волосся блищало, а тіло було як у супермоделі. Вона була просто бездоганна", - повідомило джерело.

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс зробила нове обличчя за $ 43,5 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути