вівторок, 26 березня 2013 16:40

Кеті Холмс заважає модельній кар'єрі Сурі Круз

Кеті Холмс заважає модельній кар'єрі Сурі Круз
Кеті Холмс і Сурі Круз Фото: www.spletnik.ru

Шестирічна Сурі Круз вважається не тільки найбільш фотогенічною, але і найстильнішою персоною серед своїх ровесників. З такими даними можна запросто зробити кар'єру в модельному бізнесі. Ось тільки поки мама не дозволяє.

Актриса Кеті Холмс вже втомилася від пропозицій про співпрацю від різних модних домів і модельних агентств, розповіли в оточенні зірки. Однак знаменитість твердо має намір забезпечити дочці "нормальне дитинство", так що Сурі в зйомках якої-небудь рекламної кампанії ми навряд чи побачимо в найближчі кілька років.

"Сурі сьогодні є одним із найбільш фотографованих дітей на планеті, - розповів інсайдер порталу radaronline.com. - Їй часто надходять пропозиції знятися в рекламі або представити модну колекцію, але Кеті категорично відмовляється. Вона хоче, щоб дівчинка в першу чергу зосередилася на навчанні. А все інше додасться. Вона хоче, щоб у дитини було звичайне дитинство і вона забула про звичний для селебріті стиль життя".

"І в ідеалі Холмс зовсім не бажає, щоб Сурі пішла по її стопах і почала робити кар'єру в шоу-бізнесі. Вона б воліла, щоб дівчинка працювала в сфері юриспруденції, як батько Кеті. Але якщо дівчинка вирішить стати моделлю - прекрасно. Але це в майбутньому, зараз на першому місці школа".

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Сурі Круз з'явилася дублерка

До речі, сама Холмс почала відвідувати модельну школу у віці чотирнадцяти років. А свою першу роль в кіно (картина Енга Лі) зіграла в 18 років.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс заважає модельній кар'єрі Сурі Круз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути