Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 12:14

Кемерон Діаз з новою зачіскою відчула себе лисою

Кемерон Діаз, яка нещодавно змінила імідж - збільшила груди і змінила зачіску - зізналася, що зовсім не збиралася робити нову стрижку.

Виявилося, зірку випадково "пошили в дурні" подруга, яку актриса всього лише попросила підрівняти їй волосся. Побачивши себе після цього в дзеркалі, Діаз була просто в шоці.

Нагадаємо, що нова зачіска з'явилася у знаменитості в січні і, як зізналася Кемерон на шоу Джея Лено, зміна дуже їй не сподобалася.

"Це було маленьке непорозуміння. Я попросила її трохи підрівняти мені волосся, а вона відрізала все махом, - пояснила Діаз. - Це один з моментів, коли просто не можеш повірити в те, що відбувається. Я кинулася в сльози! Я просто себе відчула лисою! Це був вечір перед тим, як вона збиралася поїхати на Різдво з сім'єю, було 10 вечора, і ми не змогли знайти перукарню".

Коли актрису запитали про те, як подруга відреагувала на зачіску, зірка зі сміхом відповіла: "Я на неї просто заволала. Ні, вона себе погано відчула, як і я. Вона стала плакати. Я стала теж плакати".

Але незважаючи на те, що самій Діаз її зачіска не подобається, багато хто визнав її новий образ досить вдалим. Актриса, на думку громадськості, стала виглядати краще.

Зараз ви читаєте новину «Кемерон Діаз з новою зачіскою відчула себе лисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути