четвер, 15 вересня 2011 13:12

39-річна Кемерон Діаз стала вільною жінкою

39-річна Кемерон Діаз стала вільною жінкою

Стало відомо, що 39-річна голлівудська зірка Кемерон Діаз і 36-річний спортсмен Алекс Родрігес розірвали стосунки. Кемерон і Алекс провели разом останній рік і, здавалося, були цілком задоволені один одним. Зі спільними інтересами проблем не виникло - Кемерон, як і її бойфренд-бейсболіст, обожнює активний відпочинок та екстремальні види спорту. А причиною розриву стала робота.

"Кемерон дуже зайнята своєю кар'єрою, - повідомляють джерела, близькі до пари. - А Алекс отримав травми і зараз хоче сконцентруватися на бейсболі. Вони обидва самовіддані професіонали".

З чуток, розставання пройшло спокійно, без драм. Алекс і Кемерон залишилися друзями, вони як і раніше дуже поважають і цінують один одного.

Нагадаємо, що раніше Діаз зустрічалася з 30-річним Джастіном Тімберлейком; вже після розриву вони разом знялися в комедії "Дуже погана училка". Родрігес, який вирушив у "вільне плавання" після розлучення з матір'ю своїх дітей Синтією, встиг побувати бойфрендом 52-річної Мадонни і 32-річної Кейт Хадсон.

Кемерон Діаз неодноразово говорила, що не зацікавлена в довгих і міцних стосунках і не має ані найменшого бажання виходити заміж. Тому коли черговий роман підходить до кінця, вона зовсім не сумує, адже попереду нові, ще більш цікаві пригоди.

"Мені здається, ми не повинні будувати своє життя за традиціями, які втратили всякий сенс у сучасному світі, - говорить вона. - Дуже багато людей чомусь продовжують жити з партнерами, в яких вони вже давно не закохані. Ми повинні виробити свої власні правила. Якщо кохання закінчилося, потрібно розходитись і рухатися далі!".

Зараз ви читаєте новину «39-річна Кемерон Діаз стала вільною жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути