пʼятниця, 25 листопада 2011 13:03

Кемерон Діаз закрутила роман з відомим чорношкірим репером

Кемерон Діаз закрутила роман з відомим чорношкірим репером

Відома голлівудська актриса Кемерон Діаз зустрічається з чорношкірим репером Шоном Дідді Комбсом (музичним діячем, засновником медіаімперії, відомим як Пафф Дедді). Колись, ще в 2000 році, Шон вважався хлопцем Дженніфер Лопес, але та його кинула, звинувативши у зраді.

"Кемерон буквально висить на Паффі! Вони цілуються, не соромлячись нікого", - розповідають свідки щасливого проведення часу парочки. Але актриса і музикант стверджують: вони просто давно дружать, а зараз готують спільний кінопроект.

Втім, знайомі Діаз в один голос говорять, що вона завжди дуже відповідальна у стосунках і не гуляє просто так.

"Кемерон вже 39 років, вона хоче нормальну сім'ю. Вона природжена мати і дружина", - говорить екс-бойфренд кінозірки відомий бейсболіст Алекс Родрігес.

Однак актрису давно не бачили в її будинку. За чутками, вона вже переїхала до свого коханого в Нью-Йорк.

Діаз неодноразово говорила, що не зацікавлена в довгих і міцних стосунках і не має ані найменшого бажання виходити заміж. Тому, коли черговий роман підходить до кінця, вона зовсім не сумує.

Нагадаємо, у вересні актриса розійшлась з бейсболістом Алексом Родрігесом. А Шон Комбс зараз, з чуток, зустрічається зі співачкою Кессі.

Зараз ви читаєте новину «Кемерон Діаз закрутила роман з відомим чорношкірим репером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути