неділя, 30 грудня 2012 06:12

Кейт Уінслет і Нед Рокнролл відсвяткують своє весілля в космосі

Кейт Уінслет і  Нед Рокнролл відсвяткують своє весілля в космосі
ФОТО: eurosmi.ru

Кейт Уінслет і її чоловік Нед Рокнролл вирішили відмовитися від пишного весільного святкуваня, проте багато молодят можуть позаздрити парі. Подружжя відсвяткують своє весілля в... космосі, тим самим підтвердивши, що їх шлюб "укладений на небесах".

Як повідомляється, глава корпорації Virgin Group Річард Бренсон вирішив подарувати молодятам як весільний подарунок квитки (між іншим, за 200 тисяч доларів кожен) на космоліт, передає Клео.

Чутки про роман племінника Річарда Бренсона і зірку фільму "Титанік" з'явилися у вересні минулого року. Пара практично не розлучалася, і, за словами приятелів Кейт Нед в прекрасних стосунках з її дітьми.

У наступному році компанія Virgin Galactic почне проводити перші комерційні космічні рейси. Рокнролл і Уїнслет, орієнтовно, проведуть дві години на висоті 60 миль над Землею. До речі, не виключено, що компанію в польоті парі складуть актор Ештон Катчер і шоумен Рассел Бренд - вони вже придбали квитки.

Розкішним подарунком Бренсон вирішив віддячити Кейт за те, що в минулому році вона врятувала його мати з палаючого будинку. "Вона (Кейт) хоче побувати в космосі. Не думаю, що вона бажає квиток в один кінець до Марса, але в космос вона точно хоче", - пожартував Бренсон в бесіді з журналістами.

Що ж стосується Неда, той хлопець, нагадаємо, доводиться магнатові племінником. І до того ж займає в Virgin пост глави департаменту, який займається маркетингом і промоушеном космічних подорожей.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Уінслет і Нед Рокнролл відсвяткують своє весілля в космосі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути