вівторок, 24 лютого 2009 16:14

Зірки, які вразили "Оскар" недолугим вбранням (ФОТО)
12

Вручення премій "Оскар" для селебріті - це, до всього іншого, хороший привід продемонструвати всьому світу найкращі вбрання від найвідоміших кутюр"є, а для простих людей це прекрасна можливість на всю цю красу і пишність подивитися.

Зрозуміло, що зараз в пресі щосили складаються "хіт-паради" найгірше одягнених зірок оскарівської вечірки. Пропонуємо вам один такий - від Starpulse.

Бейонсе опинилася поза конкуренцією: "Може, ця сукня (Dereon Couture) і підкреслює з найвигіднішого боку всі вигини тіла, але нагадує жахливу драпірування".

Кейт Уїнслет (сукня сталевого кольору від Yves Saint Laurent) . "Нудно!" - пише Starpulse. Сара Джесіка у вбранні від Dior, на думку Starpulse, абсолютно дарма випнула груди, і взагалі в цій сукні вона нагадує диснеївську героїню. Дехто пішов ще далі, назвавши її "чимось середнім між Сіндереллою та Зубною феєю". Аманда Сейфрід. Рано ще подарунки пакувати - до Різдва далеко! Вірджинія Медсен - дуже облягаюче. Майлі Сайрус, як думають репортери Starpulse, абсолютно марно хоче здаватися старше, аніж вона є насправді. Джесіка Біл. І старомодно, і не личить. "Такий номер пройшов би у Роберта Паттінсона, але не у вас, містер Філіп Сеймур Хоффман". Міккі Рурк. Його стиль категорично зрозуміти неможливо. Емі Адамс (Carolina Herrera). "А це що, костюм Жінки-Павука?" Тільда (Lanvin). Тут було без коментарів. Напевно, тому що міс Суїнтон унікальна. Пенелопа Крус (вінтажна сукня від Balmain). "Чудова сукня... для нареченої, але не для Оскара". Це, зрозуміло, думка тільки Starpulse. А ось, скажімо, Fashion Time назвав вбрання Кейт Уїнслет, Пенелопи Крус, Джесіки Біл (Prada) та Емі Адамс одними з найкращих. Також похвали удостоїлися Анджеліна Джолі (сукня від Elie Saab, смарагдова каблучка та сережки від Lorraine Schwarz), Фріда Пінто (John Galliano), Меріл Стріп (Alberta Ferretti), Маріса Томєі (Versace), Енн Хатауей (Armani Prive), Маріон Котіяр (Dior), Дженніфер Еністон (Valentino), Мелісса Лео (Badgley Mischka) та Алісія Кіс (Armani). А ось осуд отримали - Сара Джесіка Паркер, Софі Лорен, Тільда Суїнтон, Вупі Голдберг, Бейонсе та Хайді Клум (Roland Mouret).

За матеріалами Starslife, Starpulse

Зараз ви читаєте новину «Зірки, які вразили "Оскар" недолугим вбранням (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути