Ексклюзиви
середа, 21 грудня 2011 09:40

Кейт Мосс втягнули у ювелірний скандал

Кейт Мосс втягнули у ювелірний скандал

Відома супермодель Кейт Мосс потрапила в черговий скандал. Цього разц дівчину звинуватив її колишній роботодавець. За його словами, Кейт вкрала у нього ідею.

Дизайнер ювелірних прикрас Девід Юрман звинуватив Кейт Мосс в плагіаті. Як пояснив представник обвинувача, міс Мосс скористалася знімками фотографа Пітера Ліндберга для створення власної рекламної кампанії.

Справа в тому, що протягом декількох років топ-модель Кейт Мосс була "обличчям" ювелірної марки Девіда Юрмана. Проте зовсім нещодавно дівчина припинила співпрацювати з брендом і вирішила сама почати розробляти дизайн коштовностей для компанії Fred Jewelry. Кейт знялася для рекламної кампанії, і тут-то з'ясувалося, що нові знімки дуже схожі на ті, що вона робила для Девіда Юрмана.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Мосс повернулася до своєї шкідливої звички

Представник ювелірного бренду David Yurman так прокоментував цю ситуацію: "Кампанія Fred підозріло схожа на те, що ми робили рік тому. З іншого боку, коли ти лідер якогось сегменту, не варто дивуватися, що люди копіюють твій стиль. Упевнені, покупці знають різницю!"

Варто зазначити, що фотографії дійсно схожі. Однак, як заявляють експерти, знімки для реклами ювелірних прикрас мають досить вузькі рамки і дуже складно придумати якісь нові пози для моделі. Так, на фотографіях, на яких зображено героїню скандалу Кейт Мосс, яка знімалася для рекламних кампаній David Yurman і Fred Jewelry, дівчина постає великим планом, демонструючи руки в каблучках, пальцями торкаючись підборіддя. На інших знімках Кейт лежить на животі, спираючись на лікті і демонструючи вигин голої спини, а заодно і все ті ж ювелірні прикраси.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Мосс разом із донькою роздяглись для Vogue

Винуватиця скандалу Кейт Мосс поки ніяк не коментує звинувачення свого колишнього роботодавця. Втім, багато модних критиків і експерти вважають, що Девід Юрман спеціально влаштував цей скандал, щоб привернути увагу до своєї ювелірної продукції.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс втягнули у ювелірний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути