четвер, 06 жовтня 2011 09:55

Для Louis Vuitton Кейт Мосс стала ніжною нареченою

Кейт Мосс піддалася на вмовляння Марка Джейкобса і ефектно завершила модне шоу Louis Vuitton.

В останній день модного тижня Марк Джейкобс влаштував показ на каруселі, де моделі каталися на білосніжних кониках в сукнях у квіточку. Шоу нагадувало ожилий повітряний святковий торт.

Мосс вийшла наостанок - ніби як "вишенька на торті" - в гламурній білій сукні, обробленій пір'ям. Відразу видно, що заміжжя вплинуло на Кейт найкращим чином - вона стала спокійніше і ніжніше.

Нагадаємо, в минулому сезоні на подіум Louis Vuitton Кейт вийшла в чорному боді (який дуже нагадував предмет з якоїсь фетишисткої колекції) і з сигаретою. Ця подія довго і бурхливо обговорювалося активістами антитютюнових кампаній.

До речі, у білому вбранні і з майстерно нарум'яненими щічками 37-річна знаменитість дуже нагадувала наречену. Та й туалет був схожий на кутюрне творіння, а не модель з лінії ready-to-wear. Цю обставину відразу відзначили VIP-глядачі серед яких були Наталія Водянова, Еббі Корніш, Ума Турман, Террі Річардсон, Анна Вінтур і навіть представниця королівської родини: Принцеса Таїланду Сіріванварі Нарірат.

Загалом у колекції не було нічого снобского або манірного. Оригінальні деталі, прості, але в той же час чіткі силуети, бездоганна обробка. Чутки про те, що Джейкобс все ж займе "трон" глави Dior, на тлі цієї краси втрачають актуальність. У Louis Vuitton Марк на своєму місці.

Зараз ви читаєте новину «Для Louis Vuitton Кейт Мосс стала ніжною нареченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути