вівторок, 12 вересня 2017 10:58

Кейт Міддлтон планує народжувати у палаці - ЗМІ

Кейт Міддлтон планує народжувати у палаці - ЗМІ
Кейт Міддлтон народить дитину не у лікарні - ЗМІ Фото: Reuters

35-річна Кейт Міддлтон після оприлюднення звістки про третю вагітність вважає за краще не з'являтися на публіці.

Деякі джерела поділилися з журналістами відомостями про те, що герцогиня Кетрін всерйоз задумалася про домашні пологи. Принца Джорджа і принцесу Шарлотту вона народжувала в клініці, де відчувала величезний тиск з боку папарацці і преси. Щоб зробити перші дні життя нового члена королівської сім'ї більш приватними, а життя його мами більш спокійною, Кейт хоче народжувати малюка в Кенсингтонському палаці.

До певного періоду домашні пологи були нормою в королівській родині. Сини Єлизавети II з'явилися на світ в Букінгемському палаці. У 70-ті роки принцеса Анна порушила традицію, народивши дитину у Госпіталі Святої Марії в Лондоні. Принцеса Діана пішла її прикладом - так що поступово домашні пологи втратили популярність. Однак Кейт Міддлтон хоче звернутися до старої традиції з однієї причини - через пресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на третю дитину

Минулого разу її стиліст з волосся була змушена потайки проникати в будівлю, щоб зробити герцогині Кетрін зачіску перед випискою, тому що на порозі її чекав натовп. До того ж, Кейт довелося робити макіяж, вставати на каблуки і ретельно продумувати наряд.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон планує народжувати у палаці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути