четвер, 02 серпня 2012 09:20

Кейт Міддлтон назвали найстильнішою жінкою

Кейт Міддлтон назвали найстильнішою жінкою
Принц Чарльз витратив на вбрання невістки 55 тисяч доларів Фото: novostimira.com.ua

Дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон визнана найстильнішою жінкою в світі, сам Вільям в рейтинг не потрапив. Спадкоємець престолу, принц Чарльз, витратив 55 тисяч доларів, щоб нарядити невістку.

Експерти моди визнали герцогиню Кембріджську законодавицею тенденцій. На їхню думку, в гардеробі Кейт вдало поєднується одяг, створений провідними стилістами, і недорогі речі, придбані в звичайних магазинах.

Тесть Кейт, принц Уельський Чарльз, витратив 55 тисяч доларів на покупку дизайнерського одягу, який сподобався його невістці. Вона відмовилася від послуг штатних стилістів королівської сім'ї і сама вибирає вбрання. Серед її улюблених дизайнерських марок - Alice Temperley і Alexander McQueen.

Крім Міддлтон в рейтинг потрапив інший представник монаршої сім'ї Британії - принц Гаррі. А ось чоловік Кейт, принц Вільям, на думку журналу GQ, не гідний рейтингу "найстильніших".

На другому місці в рейтингу жінок, одягнутих краще за всіх у світі, опинилася американська актриса Джесіка Честейн. У п'ятірку потрапили також німецька актриса Діана Крюгер, її колеги Фань Бінбін з Китаю і француженка Леа Сейду.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон пішла в похід у гумових чоботях за 300 фунтів

У список "найстильніших чоловіків" крім його лідера принца Гаррі увійшли гравець команди з американського футболу New England Patriots Том Брейді, а також чоловік бразильської супермоделі Жизель Бюндхен. Далі в рейтингу йде американський репер Jay-Z - чоловік співачки Бейонсе.

Найстильніше одягненою парою світу визнані британський актор Колін Ферт і його дружина Лівія. Звання людини, яка одягаються оригінальніше за всіх у світі, удостоївся 81-річний американський модний фотограф Білл Каннінгем.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон назвали найстильнішою жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути