середа, 20 березня 2013 13:34

Кейт Міддлтон наслідує сестру в одязі
6

На сьогоднішній день герцогиня Кембриджська вважається одним з найвпливовіших модних трендсеттерів в світі. Кожен її наряд з цікавістю обговорюється журналістами і критиками, а модниці жадають роздобути вбрання, "як у Кейт". Але, схоже, у самої герцогині теж з'явився зразок для наслідування.

Напередодні Кейт і Вільям відвідали дитячий Child Bereavement в Лондоні. Подружжя із задоволенням поспілкувалися з дітлахами, і герцогиня отримала чергову порцію подарунків її майбутньому маляті. Нагадаємо, за чутками, Її Світлість чекає на дівчинку, хоча сама вона запевняє, що стать дитини їй ще не відома і взагалі вона мріє про сина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон потрапила в неприємну ситуацію на параді

Але модних критиків більше зацікавило нова сукня майбутньої матусі. Маленька чорна сукня з білим коміром від Topshop виглядала на герцогині непогано - відповідне для візиту в дитячий центр. Але багато оглядачів згадали, що в подібному вбранні в так званому стилі "пілігрим" вже була помічена Піппа Міддлтон, причому ще два роки тому (тоді дівчина носила сукню від Susannah).

Схоже, сестри надихаються стилем одна одної, зробили висновок журналісти.

Між тим, журнал "OK!" назвав герцогиню найкрасивішою жінкою року.

Модні експерти видання помітили, що Кейт завжди добре виглядає, а редактор Марк-Френсіс Ванделлі зазначив, що секрет успіху Міддлтон якраз і полягає в умінні вдало підбирати гардероб. "Вона завжди елегантна, але при цьому дуже природно, розкішно, але все-таки не по-королівськи", - підкреслив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон наслідує сестру в одязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути