четвер, 26 лютого 2015 13:53

Кейт Міддлтон хочуть вмовити знятися для Vogue

Автор: Reuters
 

Анна Вінтур, головний редактор видання Vogue бажає побачити на обкладинці вересневого випуску свого видання Герцогіню Кембріджську.

Раніше Кейт Міддлтон вже відмовляла Анні, але досить можливо, що тепер Кейт погодитися на зйомку, більше того зможе умовити свого вінценосного чоловіка принца Вільяма приєднатися до неї. Принаймні Анна спробує вплинути на Кейт допомогою знаменитих спільних знайомих. Як повідомляє видання RadarOnline, ось уже два роки Анна намагається переконати Кейт знятися для її видання. Протягом найближчих місяців Вінтур спробує зустрітися з Міддлтон за чашкою чаю і тоді вже грунтовно поговорить на цю тему.

Підкупити герцогиню редактор планує тим, що присвятить вересневий номер благодійній роботі Кейт. "Як і герцогиня Кембриджська, Анна Вінтур є британкою і відчуває, що вони знайдуть спільну мову. Вона збирається гарантувати Міддлтон, що вона зможе самостійно визначити фотографа, репортера і навіть місце зйомки "- розповів інсайдер. Згода Кейт стане в новинку для неї самої, оскільки для американських глянців вона ще не знімалася. Втім, злі язики стверджують, що Анна так наполегливо домагається зйомки Кейт лише тому, що бажає остудити запал критиків, які не замовкають з того дня, як на обкладинці з'явилися зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян та її чоловік Каньє Вест.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон хочуть вмовити знятися для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути