четвер, 13 жовтня 2011 10:44

Карла Бруні переношує дитину на два тижні
6

Карла Бруні була помічена вчора в центрі Парижа під час розмови по телефону. Фото, зроблені папараці, свідчать про те, що перша леді Франції ще не народила. Дружина Ніколя Саркозі вже майже на два тижні переношує дитину.

Не дивно, що вона так відчайдушно хоче народити. Було видно, що першій леді дуже незручно ходити, пише The Daily Mail.

Минулого місяця 43-річна Бруні зізналася, що вона сита по горло вагітністю.

"Чесно кажучи, я вже більше не можу. Я проводжу весь час в положенні сидячи або лежачи. Я не можу пити, не можу курити більше. Я з нетерпінням чекаю, щоб покінчити з цим", - зазначила перша леді.

Це було, коли Карла була на восьмому місяці, так що можна тільки уявити, як вона почувається тепер. Однак незважаючи на дискомфорт, колишній супермоделі все таки вдалося виглядати стильно у білій туніці, яка підкреслювала її живіт, і чорних легінсах, зазначає видання.

Міс Бруні також нещодавно заявила французькому телебаченню, що її дитина, яка мала народитися 1 жовтня, буде захищена від будь-яких зазіхань засобів масової інформації.

Зазначимо, що у першої леді Франції вже є син, який народився в 2001 році від екс-бойфренда Рафаеля Ентховена.

У її чоловіка, президента Франції Ніколя Саркозі, є троє дітей від двох попередніх шлюбів: 25-річний П'єр, Жан, 23 роки, і 13-річний Луї.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні переношує дитину на два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути