четвер, 20 жовтня 2011 09:29

Карла Бруні народила Саркозі дочку

Карла Бруні народила Саркозі дочку

Дружина президента Франції Ніколя Саркозі Карла Бруні в середу, 19 жовтня, народила дочку, повідомляє Reuters з посиланням на телеканали Europe 1 і BFM TV. Пологи пройшли в клініці La Muette на заході Парижа. За даними Agence France-Presse, інформацію про народження дочки Бруні і Саркозі підтвердило джерело, близьке до першої леді Франції.

За інформацією телеканалів, дочка Бруні і Саркозі з'явилася на світ приблизно о 21:00 за київським часом. Ім'я для дитини ще не вибрали. Раніше в пресі з'являлися помилкові повідомлення про те, що Бруні вже народила.

Карла Бруні прибула до клініки вранці 19 жовтня. Ніколя Саркозі відвідав дружину вдень, проте пробув у клініці недовго. Він вирушив у Франкфурт-на-Майні на переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, главою МВФ Крістін Лагард та іншими офіційними особами.

Дочка стала першою спільною дитиною 56-річного французького лідера і його 43-річної дружини. У Саркозі і Бруні є діти від попередніх шлюбів.

У Бруні є десятирічний син Орельєн, який народився від філософа Рафаеля Ентовена. До шлюбу з Бруні Саркозі був одружений двічі. У нього є троє синів: П'єр, Жан та Луї. Як зазначає Agence France-Presse, вперше в історії Франції дитина з'явилася в сім'ї чинного президента.

Під час вагітності Карла Бруні досить рідко з'являлася на публіці, і в інтерв'ю ЗМІ вона не раз говорила про те, що трохи забобонна і не хоче привертати зайвої уваги до себе і до майбутньої дитини. Також Бруні розповіла газеті Le Parisien, що не збирається публікувати фото дитини.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні народила Саркозі дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути