середа, 19 жовтня 2011 18:43

Карла Бруні народжує в паризькій клініці

Карла Бруні народжує в паризькій клініці

Перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі народжує в паризькій клініці "Ля-Мюетт", куди її доставили в середу вранці, повідомляє інтернет-сайт французької газети Figaro з посиланням на медиків.

За даними газети, у президента вперше народиться дочка, у нього вже є три сини від перших двох шлюбів. Сам Саркозі приїжджав в клініку, щоб підтримати дружину. Для Карли Бруні в лікарні виділено цілий поверх.

Минулого тижня французькі ЗМІ активно обговорювали чутки про те, що Карла Бруні-Саркозі вже народила. Ці новини неодноразово повідомляли в соціальній мережі Twitter, на тему поповнення в родині Саркозі жартували французькі радіоведучі. Але досі серйозні ЗМІ не передавали жодних ствердних повідомлень з цього приводу.

Журналісти вже два тижні чергують біля клініки "Ля-Мюетт", оскільки батько президента Пал Саркозі раніше повідомив, що пологи призначені на 3 жовтня.

У Саркозі троє синів від двох шлюбів, у його дружини - один син від філософа Рафаеля Ентовена, з яким у Карли був роман. Вона неодноразово давала зрозуміти, що хоче народити президенту дитини. Ще під час офіційного візиту Саркозі до Індії в грудні 2010 року перша леді просила служителя Тадж Махалу помолитися, щоб у неї народився син.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні народжує в паризькій клініці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути