Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 17:55

Кар'єра Кім Кардаш'ян опинилася під загрозою через псоріаз
6

Телеведуча Кім Кардаш'ян захворіла на псоріаз. В останній серії реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" вона стала скаржитися на висип і свербіж, що з'явилися на шкірі. Відвідування дерматолога шокувало зірку. У неї діагностували псоріаз, пише The Daily Mail.

Висип спочатку з'явився на ногах, але потім поширився по всьому тілу. Дане захворювання має спадковий характер. Від псоріазу страждає мати Кім, у якої хвороба дала про себе знати приблизно в тому ж віці, що й у її дочки.

За словами знаменитості, вона виявила червоні плями на шкірі під час зйомок рекламної кампанії Skechers Shape Ups.

"Я одягла спортивний бюстгальтер і побачила плями на животі, - пожалілась Кім. - Що тепер скажуть продюсери? Фотознімки ще можна відкоригувати, але під час зйомок рекламного ролику плями практично неможливо приховати".

Нагадаємо, псоріаз - хронічне неінфекційне захворювання. Зазвичай викликає утворення надмірно сухих, червоних, піднятих над поверхнею шкіри плям.

Існує багато різних засобів і методів лікування хвороби, але внаслідок хронічної рецидивуючої природи самої хвороби і тенденції до прогресування з часом, псоріаз є досить важким для лікування захворюванням. Повне лікування в даний час медики вважають неможливим.

Як правило, хворим пропонується дієта з обмеженням тваринних жирів і вуглеводів, виключення гострих страв і алкоголю. Хворим слід перебувати під диспансерним наглядом і отримувати підтримуючу терапію в зимовий і ранній весняний час.

Зараз ви читаєте новину «Кар'єра Кім Кардаш'ян опинилася під загрозою через псоріаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути