Ексклюзиви
середа, 04 травня 2011 17:12

Бойфренд Кім Кардаш'ян ледь не зняв з неї плавки
12

Кім Кардаш'ян, яка з гордістю носить звання "найкрасивішої зоряної попи Америки", минулі вихідні провела на мексиканському узбережжі на елітному курорті Пуерто-Міта в компанії свого бойфренда-баскетболіста Кріса Хамфріса.

Зірка "Нью-Джерсі Нетс" зі зростом в 205 сантиметрів вище своєї подружки, навіть коли дівчина встає на дуже високі підбори. 160-сантиметрова Кім навіть не дістає до його плеча! Тому, гуляючи берегом моря під ручку з Кардаш'ян, Крісу доводилося раз у раз нагинатися, аби поцілувати її. Коли спортсмену це набридло, він вирішив питання радикально: посадив дівчину до себе на стегна і пристрасно припав до її губ. Кім тільки й встигала натягувати трусики, які від гарячих рухів тіла її партнера так і норовили сповзти з її сідниць.

Щоб підтримувати фігуру в порядку, Кім користується послугами відомого голлівудського тренера, котрий "ліпив" фігуру Мадонни і Гвінет Пелтроу. Але навіть незважаючи на це, Кім зізналася нещодавно в інтерв'ю журналу "Гламур", що іноді об'їдається.

"Дивно, що всі думають: раз ти в центрі уваги, значить, повинна бути бездоганною, - заявила вона. - Я іноді об'їдаюсь, але при цьому почуваюсь чудово. Бачите цей целюліт? Це все через печиво і морозиво. Але якщо б я все життя сиділа на дієті, я б була просто нещасною. Я люблю поїсти. Якщо ви не можете насолоджуватися життям, то який сенс в дієтах? Ви не можете себе мучити. Я зізнаюся, що люблю печиво, морозиво і заморожений йогурт".

Зараз ви читаєте новину «Бойфренд Кім Кардаш'ян ледь не зняв з неї плавки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути