середа, 07 вересня 2022 04:21

Камалія розповіла про шокуючу поведінку власної тітки з Росії

Камалія розповіла про шокуючу поведінку власної тітки з Росії
Співачка Камалія розповіла про неприємну розмову з російською родичкою. Фото: sport.znaj.ua

Тітка співачки Камалії не вірить, що Росія обстрілює Україну. Жінка живе в Росії і є сестрою батька співачки.

Неприємна розмова з родичкою сталася у співачки на початку повномасштабної війни в Україні. Тоді Камалія намагалася достукатися до усіх своїх знайомих росіян, аби пояснити, що РФ почала бомбити мирні міста її країни. Про це зірка розповіла в інтерв'ю "Rostyslove Production".

"Перші мої дзвінки були в Росію, дзвінок моїм друзям, людям, з якими я працювала. І, звичайно, я подзвонила до моєї тітки, на що вона одразу мені сказала: "Це неправда, це все фейки! Ви самі себе бомбите". Я сказала, що вона ненормальна, бо навіщо нам бомбити свої ж міста, якщо ми тільки почали відбудовувати країну", - розповіла Камалія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Театри зараз грають вистави у бомбосховищах" – Ірма Вітовська

Співачка поділилася, що намагалася достукатися до рідної сестри свого батька усіма можливими способами - скидала відео, пояснювала, звідки летять ракети, але все було марно.

"Вона мені сказала: "Трохи потерпіть, ми будемо разом, зараз тільки у вас нацистів перестріляємо". З нею було просто неможливо розмовляти і всі родичі, які в Україні, з нею пересварилися. Їй телефонували 25 людей, родичів, з Чернігова, там, де були бойові дії. Їй надсилали відео, а вона казала, що це фейки і монтаж. Які фейки, коли це ми знімали?!" - розповіла Камалія.

Єдиний раз, коли родичка співачки повірила у те, що в Україні відбувається справжня війна, стався, коли Бучу звільнили від окупантів і тренерка Камалії з кінного спорту змогла приїхати туди. Тоді, за словами виконавиці, вона надіслала тітці відео зі своєї конюшні, в якій російські солдати розстріляли її коней.

"Вона, коли побачила це відео, сказала, що їй погано і поклала слухавку", - розповіла про реакцію тітки співачка.

Артистка Камалія спілкувалася з Філіпом Кіркоровим та Ані Лорак, намагаючись пояснити їм правду про російсько-українську війну. За словами співачки, вони "не хочуть чути".

"Я стукала до всіх. Кіркоров не реагує. Алла Борисівна, Галкін, велике дякую від усього українського народу, що вони висловилися за підтримку України, але залишили Росію, виїхали до Ізраїлю. Мовчать. Я не бачу Ані Лорак, щоб вона якось висловлювалася. Я бачу, що там просто така стіна. Я вела одразу ж, ще у них не було заблокованих Instagram-сторінок, TikTok, Facebook. Я виходила і просто в істериці говорила, намагалася донести до них інформацію, але ні, там просто зомбі-апокаліпсис, таке враження, що вони всі зомбовані", - заявила Камалія.

Зараз ви читаєте новину «Камалія розповіла про шокуючу поведінку власної тітки з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути