вівторок, 12 червня 2012 11:02

"Яка ж українська жінка буде пишатися тим, що вона схудла" — Лоліта

"Яка ж українська жінка буде пишатися тим, що вона схудла" — Лоліта
Співачка готова до будь-яких експериментів Фото: storystar.ru

Співачка Лоліта може вдягнути все, що завгодно. І навіть зайві кілограми їй не заважають. Про це артистка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Яка ж українська жінка буде пишатися тим, що вона схудла. Це ж в неї нічого немає. Чим там пишатися? Нема чим! Була б я худа, і нікого у мене не було б", - підкреслила Лоліта.

Між тим співачка зізналась, що своєму чоловіку спортсмену Дмитру Іванову подобається такою, яка є. Хоча раніше він ставив її на ваги і казав, що треба худнути.

"Більше цього в наших розмовах немає. Я йому зараз кажу: "Що ти такий скелет? Мені перед товаришами незручно", - підкреслила вона.

Лоліта зауважила, що може вдягнути все що завгодно, незважаючи на зайві кілограми.

"Бабі стукне 48 і вона може вдягати все, що вона хоче. Десь до 55-ти. А потім років через сім я подумаю, може мені таку довгу сукню...", - наголосила співачка.

Крім того артистка зізналась, що її мама, яка живе наразі у Києві з дочкою Лоліти, не проти того, що співачка вдягає короткі спідниці і досить відверті вбрання.

"Моя мама каже мені: "Та нехай, доню, нехай". Потім вона каже: "У твоєму віці я була худіша". Тому я зовсім не парюся з цього приводу", - підкреслила Лоліта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта називає пластичну хірургію гігієною

Співачка також зауважила, що у творчості готова до будь-яких експериментів.

"Ви знаєте що, найстрашніше - коли у людини пропадає відчуття самоіронії. Тому я вважаю за краще посміятися над собою", - поділилася вона.

Зараз ви читаєте новину «"Яка ж українська жінка буде пишатися тим, що вона схудла" — Лоліта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути