вівторок, 20 лютого 2024 16:17

"Йшла, як на розстріл" - травесті-діва Монро розповіла, як проходила ВЛК

"Йшла, як на розстріл" - травесті-діва Монро розповіла, як проходила ВЛК
Травесті-діва Монро пройшла ВЛК Фото: facebook

Українська травесті-діва Монро пройшла військово-лікарську комісію у військкоматі.

Про це розповіла у подкасті "Ночі Дівочі".

"Я була в ТЦК. Проходила там ВЛК з усіма аналізами, одну, другу, міську ще потім пройшла. У мене є документ - військовий квиток. А чому це викликає шок? Я сама пішла красива, сказала: "Добрий вечір", - зазначила Монро.

Їй потрібні були документи про вступ на навчання. Ті, що мала раніше - втратили свою актуальність багато років тому. Тому Монро проконсультувалася з юристами і пішла до ТЦК.

"Мені складно про це казати, але я йшла, як на розстріл. Я розуміла, що буде або відстрочка, або тебе не знімають з військового обліку, а напишуть "вилучено". І все, я пішла", - говорить Монро.

Каже, була готова на все, заради того документу стосовно навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травесті-діва Монро показала себе з 2000-х

"Я очікувала поглядів, дивного ставлення до себе. Та все було добре, довідку дали та навіть просили фото зі мною. Для мене це було до сліз ось вся ця ступінь народної любові. Мені всі хотіли допомогти. До сліз", - розповіла Монро.

Травесті-діва додала, що дуже співчуває чоловікам. Сама ж буде адекватно реагувати, якщо їй все ж таки принесуть колись повістку. Якби довелося воювати, то пристосувалася б.

Травесті-діва Монро, яка за паспортом є чоловіком, не збирається ховатися від військкомату. Хоча зброю до рук, скоріш за все, не візьме.

Та попри те, що зірка є військовозобов'язаною, на службу в Збройні сили України її не візьмуть за медичними показниками. Подробицями поділилася в інтерв'ю для YouTube-програми "Це ніхто не буде дивитися".

Зараз ви читаєте новину «"Йшла, як на розстріл" - травесті-діва Монро розповіла, як проходила ВЛК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути