четвер, 07 липня 2022 14:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"За документами – чоловік" – Монро розповіла, чи можуть їй вручити повістку

"За документами – чоловік" – Монро розповіла, чи можуть їй вручити повістку
Травесті-діва Монро, яка за паспортом є чоловіком, не збирається ховатися від військкомату. Фото: instagram.com/monritta

Травесті-діва Монро, яка за паспортом є чоловіком, не збирається ховатися від військкомату. Хоча зброю до рук, скоріш за все, не візьме.

Та попри те, що зірка є військовозобов'язаною, на службу в Збройні сили України її не візьмуть за медичними показниками. Подробицями поділилася в інтерв'ю для YouTube-програми "Це ніхто не буде дивитися".

"Я піду далі, на медкомісію і буде огляд у психіатра. З діагнозом "трансгендерність" в армію не беруть. Я не зверталася до психіатра для отримання довідки про трансгендерність. Мене влаштовувала моя біологічна стать, мене влаштовувало те, що за документами я чоловік, але в соціальній площині я живу як жінка. Мене це влаштовувало. Але війна нагадала, що ми живемо в бінарній гендерній системі", – поділилася Монро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маємо справу із сатаною" – Dzidzio пояснив, чому впевнений у перемозі України

Наголосила, що є безліч способів, як саме вона може допомогти країні в армії. Як-от, працювати в тилу не на бойових посадах. Наголосила, що залишається в Україні і робитиме все для якнайшвидшої перемоги.

"Я не планувала виїжджати за кордон і не планую. Я мріяла жити на океані в Португалії. Я планувала десь через 3-5 років туди приїхати, зробити це свідомо, підготуватися. Таким чином, що війна почалася і я тікаю з України... Я так не хочу. Я відчуваю себе в Україні більш-менш безпечно. Я не хочу жити з усвідомленням того, що російська армія змусила мене залишити домівку", – резюмувала травесті-діва.

Виконавиця і модель Дарія Астаф'єва розповіла про тих, хто першим дізнався про напад Росії на Україну. За її словами, вони забрали речі й утекли за кордон ще до початку війни. Співачка обговорила українців, які виїхали за кордон до і після 24 лютого. Астаф'єва запевнила, що першими, хто дізнався про війну і втік з України, стали коханки депутатів. Зазначила, що не підтримує позицію тих, хто без нагальної потреби виїхав за кордон, а не залишився допомагати.

Зараз ви читаєте новину «"За документами – чоловік" – Монро розповіла, чи можуть їй вручити повістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути