середа, 23 липня 2008 16:10

Відома своєю тупістю модель продовжує полювання на футболістів (ФОТО)

Відома британська модель Даніель Ллойд продовжує полювання за футболістами. "Міс Великобританії", позбавлена цього титулу за зйомки в журналі Playboy і за те, що переспала з одним з суддів цього конкурсу, екс-форвардом збірної Англії Тедді Шерінгемом, знайшла нову жертву.

Цього разу красуня зазіхнула на 21-річного гравця скромного клубу "Хаддерсфілд" Рамона Каннінгема, який до того ж є батьком двох дітей. Але Даніель не збентежило навіть те, що гравець в даний час одружений.

Справжня слава до Даніели прийшла в 2006 році. Спершу вона виграла конкурс "Міс Великобританія", після чого й з"явилися фотографії в Playboy. Ну а рік тому, коли вона ще зустрічалася з Шерінгемом, на одному з телешоу вона назвала Вінстона Черчилля "першим чорним президентом Америки", після чого вперше заговорили про її розумові здібності.

Там їй дісталося питання, хто такий Вінстон Черчілль. Були чотири варіанти відповідей: репер, американський президент, прем"єр-міністр Великобританії або король. І тут Ллойд видала таке, що багато британців напевно попадали зі стільців.

"А хіба це не перший чорний президент США?" - мило посміхаючись, поцікавилася дівчина. І трохи пізніше додала: "Я бачила статую цієї людини, і вона темношкіра".

Зараз ви читаєте новину «Відома своєю тупістю модель продовжує полювання на футболістів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути