середа, 15 серпня 2012 16:44

Іван Охлобистін стане батьком сьомої дитини

Іван Охлобистін стане батьком сьомої дитини
Привід для пліток дав сам актор Фото: РИА Новости

Популярний актор і священнослужитель Іван Охлобистін чекає на поповнення в сімействі. Кажуть, його багатодітна дружина Оксана Арбузова чекає на дитину. Якщо ця інформація відповідає дійсності, то відомий артист стане батьком вже в сьомий раз.

Вперше чутки, що дружина актора і зірки комедійного серіалу "Інтерни" Івана Охлобистіна Оксана Арбузова вагітна, з'явилися після прем'єри чергової частини мультфільму "Льодовиковий період". Причому привід для розмов дав сам популярний актор. Тоді він привселюдно заявив, що готовий до появи на світ ще однієї дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РПЦ нагадала Охлобистіну про заборону на партійну діяльність

Далі вже якісь шанувальники Охлобистіна розвинули тему, повідомивши репортерам, що нібито його дружина помітно поправилася, а її животик округлився. До слова, на виписці з пологового будинку колеги Охлобистіна по "Інтернам" Світлани Пермякова, куди приїжджав сам Іван з дружиною Оксаною і дочкою, дружина актора була одягнена у вільну чорну сукню і білий кардиган. Настільки невизначене вбрання теж змусив задуматися світських пліткарів щодо поповнення в і так немаленькому сімействі Охлобистіна.

Зараз ви читаєте новину «Іван Охлобистін стане батьком сьомої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути