понеділок, 30 березня 2009 15:06

Італійки хочуть відбити у Вікторії Бекхем чоловіка (ФОТО)
6

Нелегке життя ікони стилю. Постійна увага журналістів та папараці може звести з розуму кого завгодно. І вдвічі нелегке життя, якщо чоловік - відомий футболіст та секс-символ. Вікторії Бекхем зараз дійсно непросто: як повідомляють таблоїди, група італійських красунь затіяла змагання зі спокушання її чоловіка Девіда.

Схоже, дарма Вікторія залишилася з дітьми в Каліфорнії. Проти неї в Італії виникла змова. Власне, це не змова, а своєрідне парі між італійськими красунями, хто перший затягне в ліжко Девіда Бекхема. Втім, після того, як минулого року з"явилися рекламні фото спортсмена в спідній білизні, дівчат цілком можна зрозуміти.

У змові беруть участь 20 спроможних італійок, новою розвагою яких став "спортивний секс" з кращими гравцями міланських футбольних клубів. На переможницю чекає і грошовий приз - близько 30 тисяч доларів.

Регулярно учасниці "угрупування" відвідують нічні заклади, де розслабляються футболісти, з однією метою - спокусити одного з красенів футбольного клубу "Мілан". Такий стан речей напевно тільки на руку неодруженим гравцям, багато хто з яких не проти розважитися у вільний час.

Проте зараз в центрі уваги "мисливців" опинився виключно Девід Бекхем, який за останні декілька років в жодних порочних зв"язках помічений не був. Втім, на одній з минулих добродійних вечерь в Мілані футболіста оточували виключно представниці прекрасної статі.

"Існує група з 20 дівчат, чиє захоплення - романи з відомими футболістами, - повідомляє якесь джерело. - Зараз вони вирішили, що головний приз - це Девід. Деякі дівчата вже мають стосунки з гравцями "Мілану", але готові пожертвувати ними заради Бекхема. Вони всі божеволіють по Девіду".

Поки невідомо, як відреагувала на чутки Вікторія Бекхем. Але недивно, якщо найближчим часом Пош прибуде до Італії, аби захистити чоловіка від спокус.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Італійки хочуть відбити у Вікторії Бекхем чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути