понеділок, 16 березня 2009 12:46

Епатажна Вікторія Бекхем носить козине взуття (ФОТО)

У перегонах за титул найстильнішо взутої зірки в лідери виходить Вікторія Бекхем. Вже достатньо довгий час голлівудські зірки і знаменитості прагнуть вразити публіку оригінальним взуттям. Донедавна першою вважалася Гвінет Пелтроу, але тепер вона поступається Пош. Днями модниця і дизайнер продемонструвала останню оригінальну новинку від Louis Vuitton.

Такого оригінального і навіть забавного взуття на зоряних ногах Вік ще не бачили. На перший погляд ці туфельки нагадують витвір кустарної майстерні - дуже багато кричущих прикрас. Але якщо придивитися уважніше, стає ясно, що це ексклюзивна модель.

Вікторія взяла приклад зі своїх колег і випробувала останню новинку від Louis Vuitton. Туфлі, які швидко отримали назву Spicy Sandal, виготовлені з козиної шкіри і прикрашені намистинами, лелітками, пір"ям, до того ж застібки у них золоті. Зрозуміло, коштує така краса на підборі заввишки 4, 5 дюйма недешево - близько 2 тисяч доларів за пару.

Щоправда, хоча це не властиво пані Бекхем, але вона виявилася не першою знаменитістю, яка зважилася на дорогу покупку.

Подібні моделі раніше продемонстрували Мадонна в своїй останній рекламній фотосесії для LV і модель Хайді Клум, яка похвалилася стильною обновкою на грудневому ленчі на честь Victoria"s Secret.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Епатажна Вікторія Бекхем носить козине взуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути