понеділок, 30 липня 2012 17:24

Ірина Дубцова таємно вийшла заміж і чекає на дитину

Ірина Дубцова таємно вийшла заміж і чекає на дитину
Вагітність стала для співачки несподіванкою Фото: Дни.Ру

Популярна виконавиця і композитор Ірина Дубцова таємно вийшла заміж. Новина про вагітність стала для самої зірки цілковитою несподіванкою.

Як з'ясувалося, в особистому житті Ірини Дубцової сталися приємні зміни. Мало того, що відома артистка вийшла заміж, так вона ще чекає на поповнення в сімействі. Цікаво, що Ірина навіть не здогадувалася про свій цікавий стан. Однак на конкурсі "Нова хвиля", який в неділю завершився в Юрмалі, Ірині стало погано і її навіть госпіталізували в клініку. Саме після медичного огляду з'ясувалося, що Дубцова вагітна.

"Ми, правда, з чоловіком поки до кінця не усвідомили, тому що все так несподівано сталося. У мене навіть мама не в курсі. Вона зараз відпочиває в Туреччині, але сподіваюся, що дізнається щасливу звістку таки першою від мене, а не з газет. Насправді вийшло все смішно. Про мій стан я і Костя дізналися тільки в Юрмалі", - зізналася Ірина Дубцова.

Артистка розповіла, що втратила свідомість на репетиції і оговталась лише в лікарні Юрмали: "Відкриваю очі і бачу купу якихось дротів, білий халат і лікаря, який, посміхаючись у весь рот, каже: "Та ви не хвилюйтеся. Позначилися і спека, і втома, але все добре. У вас, швидше за все, буде дівчинка". Добре, що в цей момент я лежала. Я, звичайно, останнім часом погано себе почувала. Різні запахи дуже гостро стала сприймати, але не надавала цьому значення. І тут, чесно скажемо, така несподіванка!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-чоловік Ірини Дубцової знову одружується

А ось для світських хронікерів стало несподіванкою новина, що Ірина Дубцова таємно вийшла заміж. Виявляється, це сталося ще в січні. Ірина розповіла: "Все-таки якщо хочеться, то можна іноді щось приховати і зробити цей день тільки своїм. На жаль, свого часу було дуже багато уваги до моєї персони, до сімейного і особистого життя. І я тому дуже довго приховувала свого нареченого, а зараз вже чоловіка Костянтина. Ми з ним живемо три роки, а розписалися лише в січні. На весіллі було найближче коло людей. І ніякої преси".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Дубцова таємно вийшла заміж і чекає на дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути