вівторок, 04 вересня 2012 11:29

Ірина Дубцова помилилася щодо своєї вагітності

Ірина Дубцова помилилася щодо своєї вагітності
У актриси були неправдиві відомості Фото: show.obozrevatel.com

Співачка Ірина Дубцова влітку поділилась з усіма радісною новиною про те, що готується вдруге стати мамою. Вагітність була незапланованою, але прийдешньому поповненню раділи і сама Ірина, та її супутник життя Костянтин.

Як розповідала сама співачка, їй стало погано на одній з репетицій в Юрмалі на конкурсі "Нова хвиля". Все сталося швидко і несподівано: непритомність, "швидка допомога", діагноз, що став сюрпризом.

"Відкриваю очі і бачу ... Купу якихось дротів, білий халат і лікаря, який, посміхаючись у весь рот, каже: "Та ви не хвилюйтеся. Позначилися і спека, і втома, але все добре. У вас, швидше за все, буде дівчинка". Добре, що в цей момент я лежала, - розповідала Ірина. - Я, звичайно, останнім часом погано себе почувала. Різні запахи дуже гостро стала сприймати, але не надавала цьому значення. І тут, чесно скажемо, така несподіванка!"

На жаль, вже у вересні Ірина Дубцова не готова підтвердити новину про свій цікавий стан. Розповідати подробиці артистка не схильна, але можна здогадатися, що або помилилися лікарі в Юрмалі, або проявилися проблеми зі здоров'ям, говорити про які із сторонніми не хочеться.

"Я дуже довго приховувала свого молодого чоловіка, а зараз вже чоловіка Костянтина, - розповіла Дубцова. - Ми з ним живемо три роки, а розписалися лише в січні".

"Дійсно, на "Новій хвилі" в Юрмалі мені здалося, за всіма симптомам, які були, я була впевнена, що я вагітна, - повідала співачка і автор пісень. - Але, на жаль, коли я приїхала до Москви, сходила до свого лікаря, яка колись допомогла мені народити мого сина Артема, вона сказала: "Ха-ха, менше треба літати!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Дубцова таємно вийшла заміж і чекає на дитину

Нагадаємо, у Ірини вже є 6-річний син Артем від шлюбу з колегою Романом Черніциним. Зберегти сім'ю подружжю не вдалося, і хлопчика в основному виховує мама. На початку цього року співачка повторно вийшла заміж, але афішувати подію не стала, розкривши тільки ім'я свого обранця.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Дубцова помилилася щодо своєї вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути